Waarom Steinway en Yamaha als verhuurinstrumenten

Pianomobils huurvloot bestaat uit vleugel en rechte piano’s van het merk Steinway & Sons en Yamaha. Met ons bedrijf zijn we dan ook niet schatplichtig tegenover deze noch andere merken, maar het geeft ons de vrijheid in keuze zonder druk vanuit de pianobouwers. Er worden al wel eens merken gepromoot en op podia geplaatst van bedenkelijke kwaliteit.

Een piano die ingehuurd wordt dient volgens ons een combinatie te zijn van klankkwaliteit en betrouwbaarheid, een solide bouw die opgewassen is tegen verschillende seizoenen en luchtvochtigheid.

Steinway & Sons is en blijft de standaard en voorkeur van elke pianist, krachtig en subtiel rijk aan klankkleuren en stabiel van stemming. De door ons uitgekozen modellen D (274cm) en B (211cm) zijn de beschikbare modellen. Kortom Duitse gründlichkeit!

Yamaha is een premium pianobouwer uit Japan die de laatste 50 jaar enkel en alleen geïnvesteerd heeft in innovatie en inzet op product verbetering. Daar zijn ze aardig in geslaagd, super betrouwbaar instrument die mits de nodige aandacht steeds garant staat voor comfort en kwaliteit. De modellen die we hier in volgen zijn C3, S4, S6 en CFX.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

© Pianomobil | Privacybeleid | By Publiplus